Actueel

Vestiging Vlissingen

0118 41 43 29

Vestiging Goes

0113 22 35 49

Hoe gaan we om met het coronavirus?

Wij zijn geopend, maar hebben een aantal maatregelen getroffen om de verspreiding van het coronavirus en besmetting van medewerkers en klanten te beperken. Bij Van den Berg is de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en klanten onze hoogste prioriteit en brengen u daarom op de hoogte van onze opgestelde acties: 

 

Maatregelen coronavirus 

 

Wij hanteren hiervoor de richtlijnen van het RIVM voor zowel onze klanten als voor onze medewerkers. Wellicht ten overvloede vermelden wij ook de maatregelen die u zelf kunt nemen om het risico op besmetting te beperken.

 

Aanvullend nemen wij de volgende maatregelen

 • Wij reinigen en desinfecteren alle handcontactpunten van uw auto en onze leenauto’s.
 • Wij nemen extra schoonmaakmaatregelen.
 • Onze medewerkers moeten zich houden aan ons coronaprotocol.

Indien er aanleiding is om meer maatregelen te nemen, die voor onze klanten overlast zouden kunnen veroorzaken, dan nemen wij telefonisch contact met u op. Ook via onze website houden wij u op de hoogte.

 

Verzoek aan alle bezoekers

 • Heeft u koorts en luchtwegklachten? Kom dan alstublieft NIET binnen!!
 • Het betreden van de werkplaats is verboden!!
 • Houd minimaal 1.5 meter afstand 
 • Vermijd handcontactpunten

Ondanks dat de kans groot is dat u een reguliere griep of een ander verkoudheidsvirus heeft, is het raadzaam om NIET op bezoek te komen.

 

Afwijkende bezoektijden of haal- en brengservice i.g.v. nood


Mocht u om wat voor reden uw huis, wegens het coronavirus, niet kunnen verlaten, maar wilt u wel uw auto brengen- of ophalen? Neem telefonisch contact met ons op, wij vinden een passende oplossing!


De adviezen van RVIM

 • Goede handhygiëne

Het RIVM stelt dat u eerst uw handen nat moet maken en daarna zeep moet pakken. Vervolgens zorgt u dat de zeep op zowel de buitenkant als de binnenkant van uw handen goed verdeeld is. Let op: ook tussen uw vingers en op de polsen moet ruim zeep zitten. Spoel daarna goed af en droog uw handen. Ook nu weer: vergeet niet de huid tussen de vingers goed te drogen.

 • Hoest in de binnenkant van je elleboog

Moet u hoesten of niezen? Doe dat dan in de binnenkant van je elleboog. Zo houdt u uw handen schoon en zorgt u niet voor verspreiding van de bacillen. Het is raadzaam om uw kleding wat vaker te wassen.

 • Gebruik papieren zakdoekjes
 • Geen  handen schudden

Tot slot, het dragen van een standaard mondkapje biedt volgens het RIVM geen bescherming tegen het coronavirus. Alleen professionele mondkapjes (medisch personeel) beschermen tegen (mogelijk) besmette personen.

 

Voor meer informatie over Covid-19 verwijzen wij u naar de website van het RIVM: https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19/vragen-antwoorden


Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.
Vestiging Vlissingen: 0118-414329 |  Vestiging Goes: 0113-223549

Wij wensen iedereen veel sterkte en bovenal een goede gezondheid!

Team Van den Berg