Actueel

Vestiging Vlissingen

0118 41 43 29

Vestiging Goes

0113 22 35 49

Fix My Car

Fix My Car, het leukste autoprogramma!

 

Atlijd al willen weten hoe een voertuig professioneel wordt opgeknapt? Kijk dan naar Fix My Car op CTV Zeeland- kanaal 22. Het Zeeuwse TV programma bestaat sinds 2009 en is opgericht door Van den Berg Autoschade in samenwerking met CTV Zeeland. Ieder seizoen maken wij een reeks kandidaten gelukkig met een kosteloze reparatie. Ook laten we verschillende voertuigen en reparatietechnieken zien waarbij de echte autoliefhebber volop aan zijn trekken komt. Wegens uitbreiding van activiteiten kunt u sinds 2015 ook alles te weten komen over de service die wij verlenen rondom caravans en campers, stralen en poedercoaten en velgen. Dus reden genoeg om te kijken!

Wilt u ook in aanmerking komen voor een kosteloze reparatie? Of vindt u het leuk om iemand te verrassen? Houd dan goed de inschrijfperiode in de gaten! (dit is vaak aan het einde van het jaar)

 

Vanaf 12 mei 2017 nieuwe afleveringen op CTV Zeeland, kijken dus!

 

Aflevering van dit seizoen gemist? Niet getreurd, onderstaand kunt u ze nogmaals bekijken! Overige afleveringen kunt u zien op Youtube ''CTV Fix My Car''