Caravan & Camper

Vestiging Vlissingen

0118 41 43 29

Vestiging Goes

0113 22 35 49

Montage Accessoires

Bij van den Berg bent u in een handomdraai van alle gemakken voorzien!

Tegenwoordig kunnen alle gemakken van thuis ook op de weg.

Denk hierbij aan:
Casetteluifels, movers, gassystemen, watervoorzieningen, electriciteitsvoorzieningen, accu's, fietsendragers, serviceluiken, sloten, airco's, zonnepanelen etc. 

Wilt u ook van alle gemakken voorzien zijn of gewoon uw caravan of camper verrijken?
Neem vrijblijvend contact op, bij vragen of bijzonderheden met betrekking tot montage en onderhoud van accessoires. Wel helpen u graag op weg! 

 

Casetteluifels

Van den Berg biedt  voor praktisch ieder voertuig een breed assortiment aan luifels. Luifels bieden schaduw, beschutting en privacy. Kies een merk, type, doek- en cassettekleur die u wenst! Wij verkopen o.a. Thule en Fiamma. 

Caravanmovers

Snel, perfect en eenvoudig uw caravan verplaatsen? Daar bieden wij een oplossing voor! Met onze caravanmovers kunt u zonder duwen of trekken de caravan naar zijn plaats manoeuvreren. Van den Berg biedt een verscheidenheid in movers; zowel in merk, prijsklasse als in functies. Er is keuze uit o.a. Reich, Enduro, Al-Ko en Truma. 

Gassystemen

Bij Van den Berg kunt u terecht voor o.a. het laten inbouwen van kachels, kookstellen, verdelers of uitbreiding van het gassysteem. Tevens kunt u bij ons losse gasslangen kopen. Wij bieden o.a. GOK en Truma. 

Watervoorzieningen 

Voor inbouw van bijv. leidingwerk, boilers, watertanks, ringverwarming bent u bij Van den Berg op het juiste adres. Wij kunnen alle watervoorzieningen voor caravan of camper leveren en inbouwen. 

Electriciteitsvoorzieningen 

Caravan- en camper elektra is tegenwoordig niet meer weg te denken. Op de camping wilt u van alle gemakken voorzien zijn, dan moet u wel over voldoende stroompunten beschikken. Bij Van den Berg kunt u terecht voor o.a. schakelkasten, uitbreiding kabelboom, stekkerpunten en verlichting. 

 

Accu's

Wij instaleren accu’s die geschikt zijn om uw elektra langdurig van stroom te kunnen voorzien. Bel of mail voor advies of offerte op maat voor een specifieke accu. 

Fietsendragers

Met onze fietsendragers kunnen uw fietsen gemakkelijk en snel overal mee naartoe. Er is keuze uit o.a. Thule en Fiamma. 

 

Serviceluiken

Ruimte in uw caravan/camper optimaal benutten? Creëer gemakkelijk extra toegangspunten door middel van een serviceluik. Wij bieden u verschillende afmetingen en merken aan, waaronder het merk Thetford. 

Sloten

Met een veilig gevoel op vakantie? Sloten in alle soorten en maten, kunt u verkrijgen bij Van den Berg. Er is keuze uit o.a. Thule en Fiamma. 

Airco's

Lekker koel de zomer door? Bepaal zelf de temperatuur van uw caravan of camper met airconditioning. Afhankelijk van de grootte van uw voertuig, zoeken wij een passend model. Wij bieden een divers assortiment van o.a. het merk Dometic. 

Zonnepanelen

Energie opwekken met zonnepanelen? Niet alleen duurzaam, maar ook erg handig voor op plaatsen waar geen netspanning aanwezig is. Om een passend zonnepaneel uit te zoeken moet u eerst nagaan hoeveel energie u gemiddeld verbruikt. Tevens is het van belang dat u voldoende accu capaciteit heeft, want vol=vol! Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en kijken met u mee hoe we zonnepanelen op uw caravan of camper optimaal kunnen laten werken.