Caravan & Camper

Vestiging Vlissingen

0118 41 43 29

Vestiging Goes

0113 22 35 49

CHAT_LINK_CODE

Losse mogelijkheden

  • Remmentest: €55,- incl. btw.* 

Het is belangrijk dat een caravan voldoende remvertraging heeft ten opzichte van het gewicht en dat remkracht redelijkerwijs gelijk verdeeld is over de linker en rechter rem. Als uw remmen niet goed afgesteld staan zal dit leiden tot een langere remweg, het aanlopen of zelfs verbranden van de remvoering, of het naar links of rechts trekken van uw caravan. Op onze remmentestbank kunnen we zien of de reminrichting goed staat afgesteld. Na de remmentest ontvangt u een uitdraai met de remwaarden.

Kosteloos extra, doen wij een gewichtsmeting!

  • Vochtmeting: €65,- incl. btw.* 

Laat periodiek een vochtmeting uitvoeren, zeker als een caravan of camper lang  buiten heeft gestaan. Een kleine vochtplek kan al leiden tot verrotting in de houten delen. Wees er dus op tijd bij!

Klik hier voor een overzicht van de essentiële zaken: 
Caravan vochtmetingrapport 
Camper vochtmetingrapport

  • Gaskeuring: €35,- incl. btw.*

Wees op tijd voor uw veiligheid! Tijdens de keuring wordt er o.a. de drukregelaar, gasslangen en lekdichtheid van de installatie gecontroleerd.

  • Vloer injecteren: starttarief €50,- + €206,- per m2 incl. btw.*

Zachte of verende vloer in uw caravan of camper? Dit komt doordat verschillende lagen van de caravan- of campervloer loslaten. De vloer is feitelijk doorgezakt, er is dan sprake van een zwevende vloer. Als dit niet tijdig gerepareerd wordt, zullen er scheuren ontstaan, met als gevolg zal de vloer vervangen moeten worden. U zult een zwevende vloer vaak aantreffen bij plaatsen waar u veel loopt. Denk hierbij aan het gebied rond de keuken of de ingang van de camper of caravan. Dit kunnen wij eenvoudig herstellen, door de vloer via de onderzijde te injecteren met epoxy schuim. 

*De genoemde prijzen zijn indicatief en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.