Caravan & Camper

Vestiging Vlissingen

0118 41 43 29

Vestiging Goes

0113 22 35 49

Schadeherstel

Of het nu gaat om een aanrijdingschade, lekkageschade, hagelschade of krassen, wij zorgen ervoor dat de schade op een snelle en betaalbare manier hersteld wordt. Hiervoor maken wij gebruik van slimme technieken. Het is niet altijd nodig om delen te vervangen, een reparatie kan zelfs beter zijn!  

 

Het herstellen van schade brengt vele voordelen met zich mee, zoals waarde-behoud en een langere levensduur!

 

Wandschade

Wandschades aan caravans en campers perfect én betaalbaar hersteld! Het herstel van beschadigingen, gaatjes en diepe krassen aan caravans en campers, was vroeger tijdrovend en daardoor relatief kostbaar. Dat kwam omdat in veel gevallen delen van de buitenwand vervangen moesten worden. En dat is geen eenvoudige ingreep bij caravans en campers.

Van den Berg maakt gebruik van dé beste methode om wanden te herstellen.
De Profile Repair®-techniek is echter een betrouwbare en uitgekiende methode om deuken in caravan- of camperwand snel, perfect én onder garantie te herstellen, zonder vervanging van het plaatwerk! Dat biedt enorm veel voordelen. De Profile Repair®-methode is bovendien erkend door verzekeraars en wordt alleen aangeboden door Omnia Caravan & Camper Specialisten.

 

 

Voordelen Profile Repair oplossing 

  • Snel gerepareerd, veelal binnen enkele dagen
  • Perfect schadeherstel
  • Lokale reparatie in plaats van wandvervanging
  • Geen kans op lekkage
  • 10 Jaar schriftelijke garantie
  • Erkend door verzekeraars

Voor meer informatie kunt u ook terecht op de website van www.profilerepair.nl

 


Hagelwerende GFK-beplating

Bij Van den Berg wordt op een innovatieve en duurzame manier hagelschadeherstel uitgevoerd. Omnia Caravan- en Camper Specialisten heeft in eigen beheer en onder een eigen label een daklijn uitgebracht. Het materiaal van de GFK plaat is polyester, is voorzien van een gelcoat finish en is vele malen sterker dan de standaard aluminium dakplaten.
GFK-beplating is leverbaar in de meest voorkomende caravan/camper kleuren,
is krasbestendig en goed te reinigen!


Garantie

Of het gaat om kleine of grotere schades, bij Van den Berg krijgt u minimaal twee jaar schriftelijk FOCWA garantie. Onze professionele bedrijfsvoering maakt het mogelijk om deze twee jaar uit te breiden naar vier jaar, met de zogenoemde 2 + 2 jaar garantie (vraag naar de voorwaarden).