Caravan & Camper

Vestiging Vlissingen

0118 41 43 29

Vestiging Goes

0113 22 35 49

Veiligheids- & Preventiecheck

Specifiek voor ú hebben we een veiligheids- & preventiecheck ontwikkeld. Dit is een complete check voor veilig gebruik van uw caravan of camper en geeft een nauwkeurige weergave van de conditie van uw tweede huis op wielen.


Caravan

Omnia heeft een Veiligheidscheck specifiek voor de caravan ontwikkeld. Bij deze veiligheidscheck worden de essentiële zaken van uw caravan die voor veilig gebruik van uw caravan van belang zijn, grondig gecontroleerd en geïnspecteerd. Omdat de belading een grote rol speelt bij het veilig onderweg zijn van de caravan, wordt de caravan ook nog eens gewogen, zodat u precies weet wat het gewicht van uw caravan is. Als extraatje worden ook de remmen getest!

Zie hier de controlepunten:
Caravan Veiligheids- & Preventiecheck

 


Camper

Het autogedeelte van de camper wordt veelal wel onderhouden, maar de opbouw van de camper wordt niet altijd periodiek door een deskundige gecontroleerd of onderhouden. Hiervoor is de Camper Veiligheids- & Preventiecheck ontwikkeld, deze check betreft een combinatie van de controle van het autogedeelte en het camperdeel. Als extraatje voeren wij eenvoudige vochtmeting uit!

Zie hier de controlepunten:
Camper Veiligheids- & Preventiecheck

 

 

Veiligheid & Advies

Wij zien vaak dat gasslangen en drukregelaars de maximale gebruiksduur al lang hebben overschreden. Rookgasafvoeren van verbrandingssystemen (kachel, boilers, koelkast, gasstel), kunnen loszitten en niet goed zijn afgedicht, wat gevaarlijk situaties tot gevolgen kan hebben. In de Veiligheidscheck wordt het gassysteem afgeperst, de gasslangen, drukregelaars en rookgasafvoeren gecontroleerd. Tevens adviseren onze specialisten u over het veilig gebruik van koolmonoxidemelders.

 

De Veiligheids- & Preventiecheck wordt vastgelegd in een rapport en kan uitgebreid worden met een uitgebreide vochtmeting of remmentest!

 

*(Voor verzekerden van verzekeraars die met Van den Berg of Omnia samenwerken, geldt het afgesproken kortingstarief)