Carwash Goes

Vestiging Vlissingen

0118 41 43 29

Vestiging Goes

0113 22 35 49

Carwash Goes

Onze carwash is een ultramoderne installatie, die garant staat voor kwaliteit. U kunt er met een gerust hart doorheen, want uw auto komt er glimmend en krasvrij uit! Dit alles op milieubewuste wijze, want al onze reinigingsmiddelen zijn volledig biologisch afbreekbaar. Afhankelijk van welk wasprogramma u kiest ondergaat uw auto een uitgebreide behandeling om het maximale resultaat te behalen. Onze wasinstallatie doet alles automatisch, het enige wat u hoeft te doen is de duidelijk aangegeven instructies volgen. U kunt in uw auto blijven zitten of uitstappen. Onder het genot van een kopje koffie kan u het hele proces van wassen volgen of neem plaats in onze aangename wachtruimte.

Bij Van den Berg kunt u terecht voor het wassen van uw personenauto en bestelbus (maximale hoogte van 2.70m)

 

De Waspas

Tevens kunt u gebruik maken van onze gratis WasPas, deze pas zorgt ervoor dat u direct korting krijgt op al onze wasprogramma's. Ook het bedrijfsleven kan hiervan profiteren. De WasPas heeft als voordeel dat er naast het opwaarderen ook op rekening gewassen kan worden. 

AVJT ROAD SERVICES

Bij Van den Berg kunt u ook via een euroShell Card of AVJT Card uw wagenpark effeciënt en gecontroleerd laten wassen. Kijk voor meer informatie op de website van AVJT ROAD SERVICES.

 

 

 

Wasprogramma's

wasprogramma