Overige specialismen

Vestiging Vlissingen

0118 41 43 29

Vestiging Goes

0113 22 35 49

Overige specialismen

Aluminium herstel

Aluminium herstel

Steeds meer auto's hebben een aluminium carrosserie. Het herstellen van deze auto's brengt een hele nieuwe techniek met zich mee. Een schone afgeschermde werkplek, EFAS-erkend gereedschap wat alleen bij aluminium reparaties wordt gebruikt zijn daarbij noodzakelijk. Van den Berg Autoschade heeft de juiste expertise in huis.

 

 

Ruitschade

Ruitschade

Heeft u een sterretje of barst in uw autoruit? U kunt er beter op tijd bij zijn, repareren is goedkoper dan vervangen. Wij zijn gecertificeerd om ruiten te mogen vervangen en herstellen. Wij herstellen of vervangen elk soort autoruit, ongeacht welk merk en type auto u heeft. Van den Berg heeft afspraken met een aantal verzekeraars, zodat u geen of minder eigen risico hoeft te betalen bij ruitreparatie.

 

 

 

Oldtimers

Oldtimers 

Uw klassieker is bij ons in vertrouwde handen. Wij zijn gespecialiseerd in het restaureren van oldtimers en klassiekers en hebben de kennis van de voorheen toegepaste materialen en technieken. Wij zorgen ervoor dat uw ‘bolide’ weer veilig wordt hersteld en in originele staat wordt teruggebracht. Bovendien krijgt u van ons een FOCWA-garantiebewijs. Dit geeft 4 jaar garantie op de herstelde schade. 

 

 

Bedrijfswagens spuiten

Bedrijfswagens/vrachtwagens

Bedrijfswagens moeten  weer snel de weg op en daar zorgen wij natuurlijk voor! Van den Berg Autoschade verzorgt al vanouds het wagenpark voor meerdere grote fleetowners. Aan de hand van een inventarisatie van uw wagenpark en uw wensen geven wij u een op maat geschreven advies. U kunt hierbij denken aan advies omtrent: autoschadeherstel, spuitwerk, cosmetisch onderhoud en belettering.

  

 

Industrie spuitwerk

Ook voor industrieel spuitwerk bent u bij ons aan het goede adres. Onze specialisten kunnen alle materialen spuiten. Of het nu gaat om: metaal, aluminium, kunststof of hout, wij passen onze behandeling hierop aan. Van radiatoren tot plaatmateriaal en van verschillende machine-onderdelen tot roldeuren. Wij maken het mogelijk! Klik hier voor meer informatie over spuitwerk

  

 

Meubels & interieur spuiten

Niet meer tevreden over de kleur, stijl of uitstraling van uw meubelen? Van den Berg voorziet uw interieur van een nieuw en eigentijds jasje. In uw favoriete kleur en uitgevoerd in mat, zijdeglans of hoogglans. Wij kunnen alle materialen spuiten en nog voordelig ook! Klik hier voor meer informatie over spuitwerk

 

 

Profile Repair 

Van den Berg maakt gebruik van dé beste methode om wanden te herstellen. 
De Profile Repair®-techniek is echter een betrouwbare en uitgekiende methode om deuken in caravan- of camperwand snel, perfect én onder garantie te herstellen, zonder vervanging van het plaatwerk! Dat biedt enorm veel voordelen.

De Profile Repair®-methode is bovendien erkend door verzekeraars en wordt alleen aangeboden door Omnia Caravan & Camper Specialisten. Kijk hier voor meer informatie

 

 

Boten & Jachten 

Heeft uw boot een doffe uistraling of wilt uw het interieur laten spuiten? Breng uw waardevolle bezit met een gerust hart naar Van den Berg Ship Interior Repair & Painting. Door onze jarenlange ervaring bent u bij ons verzekerd van kennis en kunde. Het spuitwerk kunnen wij zowel op locatie als in ons bedrijf uitvoeren. Kijk hier voor een impressie van onze werkzaamheden.