Overige specialismen

Vestiging Vlissingen

0118 41 43 29

Vestiging Goes

0113 22 35 49

Overige specialismen

Aluminium herstel

Aluminium herstel

Steeds meer auto's hebben een aluminium carrosserie. Het herstellen van deze auto's brengt een hele nieuwe techniek met zich mee. Een schone afgeschermde werkplek, gereedschap wat alleen bij aluminium reparatie wordt gebruikt en een speciale spot  en lasapparatuur zijn daarom noodzakelijk. Van den Berg Autoschade heeft de juiste expertise in huis.

 

 

Ruitschade

Ruitschade

Heeft u een sterretje of barst in uw autoruit? U kunt er beter op tijd bij zijn, repareren is goedkoper dan vervangen. Wij zijn gecertificeerd om ruiten te mogen vervangen en herstellen. Wij herstellen of vervangen elk soort autoruit, ongeacht welk merk en type auto u heeft. Van den Berg heeft afspraken met een aantal verzekeraars, zodat u geen of minder eigen risico hoeft te betalen bij ruitreparatie. Neem contact op met uw verzekeraar en vraag of wij een aangesloten hersteller zijn. Ook kunt u dit terugvinden in de polisvoorwaarden en op de groene kaart van uw autoverzekering.

 

 

Oldtimers

Oldtimers 

Uw klassieker is bij ons in vertrouwde handen. Wij zijn gespecialiseerd in het restaureren van oldtimers en klassiekers en hebben de kennis van de voorheen toegepaste materialen en technieken. Wij zorgen ervoor dat uw ‘bolide’ weer veilig wordt hersteld en in originele staat wordt teruggebracht. Bovendien krijgt u van ons een FOCWA-garantiebewijs. Dit geeft 4 jaar garantie op de herstelde schade. 

 

 

Bedrijfswagens spuiten

Bedrijfswagens/vrachtwagens

Bedrijfswagens moeten  weer snel de weg op en daar zorgen wij natuurlijk voor! Van den Berg Autoschade verzorgt al vanouds het wagenpark voor meerdere grote fleetowners. Aan de hand van een inventarisatie van uw wagenpark en uw wensen geven wij u een op maat geschreven advies. U kunt hierbij denken aan advies omtrent: autoschadeherstel, spuitwerk, cosmetisch onderhoud en belettering. Uiteraard met als doel de schadelast zoveel mogelijk te beheersen.

  

 

Industrie spuitwerk

Ook voor industrieel spuitwerk bent u bij ons aan het goede adres. Onze specialisten kunnen alle materialen spuiten. Of het nu gaat om: metaal, aluminium, kunststof of hout, wij passen onze behandeling hierop aan. Van radiatoren tot plaatmateriaal en van verschillende machine-onderdelen tot roldeuren. Wij maken het mogelijk! Klik hier voor meer informatie over spuitwerk

  

 

Meubels of interieur spuiten

Niet meer tevreden over de kleur, stijl of uitstraling van uw meubelen? Van den Berg voorziet uw interieur van een nieuw en eigentijds jasje. In uw favoriete kleur en uitgevoerd in mat, zijdeglans of hoogglans. Wij kunnen alle materialen spuiten en nog voordelig ook! Klik hier voor meer informatie over spuitwerk