RepairSHOP

Vestiging Vlissingen

0118 41 43 29

Vestiging Goes

0113 22 35 49

RepairSHOP is er voor u!

Repairshop

 

Tot dusver was het duur en tijdrovend om kleine beschadigingen, zoals krassen en deukjes, te laten repareren. Dat is nu verleden tijd. Met de nieuwste herstelmethode van Van den Berg Autoschade is een dergelijke schade probleemloos en snel te verhelpen. De reparatie is uitgevoerd voor u het weet en nog voordelig ook!

Onze reparatietechnieken

 

SpotRepair

Spotrepair is een kleine reparatie aan beschadigd lakwerk. Denk hierbij aan krassen in de bumper of een deukje in het portier. 

 

Polijsten & Poetsen van krassen

Polijsten geeft een glanzend resultaat. Kleine krasjes verdwijnen volledig en diepe krassen worden minder zichtbaar. 

 

UZS (Uitdeuken zonder spuiten)

Kleine deukjes (ter grootte van een golfbal) in het plaatwerk (zonder lakbeschadiging!) worden met een speciale techniek uitgedeukt. Het voordeel van deze methode is dat er niet geschuurd en gespoten moet worden en dat demontage tot een minimum beperkt blijft. 

 

Dashboardreparatie

Dashboardbeschadigingen, van ongeveer 3 tot 5 cm groot, kunnen wij tot bijna 100% herstellen. 

 

Reparatie autobekleding

Bij bekledingsreparaties gaat het vooral om gaatjes, meestal veroorzaakt door sigaretten of slijtage.  

 

Push & Paint

Anders dan bij UZS beperkt Push & Paint zich niet tot kleine deuken. In sommige gevallen zijn we in staat om ook grote deuken, bijvoorbeeld in een dakpaneel, te herstellen. 

 

PCR (Plastic Component Repair)

Bumpers, grilles, dashboards... In voertuigen wordt veel kunststof verwerkt. Kunststof is flexibel en gaat niet zo snel kapot. Gaat het toch kapot, dan kan Van den Berg Autoschade het kunststof met behulp van speciale technieken (lijmen, lassen en structuurreparaties) uitstekend repareren. 

 

Koplamp reparatie

Zijn de koplampen van uw auto beschadigd door steenslag of bekrast? Of zijn ze verweerd door het zonlicht? Geen probleem, wij zorgen ervoor dat ze door een slimme reparatiemethode weer als nieuw eruit zien, en dat voor een heel betaalbare prijs.

 

Aluminium velgen reparatie

Hoe vaak gebeurt het niet dat je met je aluminium velgen een stoeprand raakt! Van den Berg heeft een systeem waarbij de krassen of beschadigingen op een efficiënte en betaalbare wijze hersteld worden. Voor meer informatie zie Velgen Service.