Stralen & Poedercoaten

Vestiging Vlissingen

0118 41 43 29

Vestiging Goes

0113 22 35 49

Stralen

Zandstralen, glasparelstralen en gritstralen!

Metaal stralen
Een juiste voorbehandeling is essentieel voor de kwaliteit van uw metalen. Om een product vrij te maken van roest, oude verflagen of walshuid moet het worden gestraald. Onder hoge druk wordt er een stoom van (schurende) korrels op het werkstuk geblazen, zodat ongewenste lagen verdwijnen en het oppervlak wordt opgeruwd. Voor metaal stralen gebruiken wij bij voorkeur glasparel, dit heeft een fijne structuur en zorgt voor een strakke finish! 

Aluminium stralen
Wij zijn gespecialiseerd in het behandelen van verscheidene metalen, waaronder het non-forrometaal aluminium. Vanuit onze kennis en ervaring weten wij dat de oppervlaktebehandeling per metaalsoort een verschil kan maken, daarom is een juiste behandeling cruciaal!


Stralen of chemisch ontlakken 
Stralen is een optie bij beperkte hechting van de coating. Als het materiaal behandeld is met meerdere lagen poedercoating is ontlakken een betere oplossing.

Stralen en coaten
Stralen of chemisch ontlakken zorgt ervoor dat het materiaal klaar is voor de vervolgbehandeling spuiten of poedercoaten. Bovendien is het materiaal dan duurzaam beschermd tegen roest, vuil en weersinvloeden.

Wij adviseren u graag wat de beste oplossing is voor uw project!  Bel ons gerust of neem contact met ons via het contactformulier.