Stralen & Poedercoaten

Vestiging Vlissingen

0118 41 43 29

Vestiging Goes

0113 22 35 49

Van den Berg Velgen Service

Extreem veelzijdig met onbegrensde mogelijkheden!

Velgen zijn een belangrijk onderdeel van een auto. Zij bepalen hoe veilig en comfortabel de auto rijdt, maar uiteraard ook het algehele design. Heeft u stoeprandschade, een kromme of gescheurde velg of bent u toe aan een nieuwe look of wilt u juist velgen in originele staat?
Wij maken het mogelijk. Klik hier voor een volledig overzicht van onze diensten rondom uw wielen. 

Richten

Voelt u tijdens het rijden een trilling in uw stuur of stoel? Grote kans dat u een kromme velg heeft. Wij raden u aan niet te lang door te rijden, want het wiel wordt hierdoor niet meer gelijkmatig ondersteund en de auto heeft daarom een hoge belasting. Dit kan onder andere schade opleveren aan de schokdempers, wiellagers en uw banden!

Hoogteslag of zijdelingse slag, gedeukt of verbogen…Van den Berg Velgen Service richt alle velgen tot en met 28 inch! Door slim gebruik te maken van onze expertise, in combinatie met onze ultramoderne richtbank en de nieuwste technologieën zijn uw velgen in een handomdraai recht als nieuw.

 

Cosmetische Reparaties

Stoeprandschade, krassen, kleine beschadigingen of een geoxideerde velg? Wij herstellen de rand van uw velgen nauwkeurig door middel van oplassen en afdraaien. Ook kunnen wij uw velgen reinigen, schuren en polijsten zodat krassen verdwijnen en de velg weer mooi glimt.

Totaalpakket rondom uw wielen

Uniek bij Van den Berg! Wij bieden u een totaalpakket rondom wielen.
Naast het richten en het herstellen van cosmetische schades van velgen, kunt u bij ons allicht terecht voor de finishing touch.
Ontlakken, stralen en poedercoaten en/of natlakken. Wij beschikken over schitterende kleuren met verschillende soorten effecten, oneindig veel kleurmogelijkheden en combinaties. Indien gewenst kunnen wij uw banden monteren en wielen uitbalanceren.

 

 

Ook spuiten wij naafdoppen identiek aan de kleur van uw velgen!