Velgenservice

Vestiging Vlissingen

0118 41 43 29

Vestiging Goes

0113 22 35 49

Velgenservice

Complete velgenservice,
met oog voor detail!


Velgen reparatie
Van den Berg, dé velgen reparatie specialist van Zeeland. Heeft u stoeprandschade, een kromme of gescheurde velg? Wij herstellen alles binnen no-time! Sterker nog, wij kunnen velgen richten binnen 1 dag! 


Uitstraling, comfort en veiligheid
Velgen zijn een belangrijk onderdeel van een auto. Zij bepalen niet alleen hoe veilig en comfortabel de auto rijdt, maar uiteraard ook het algehele design. Daarom is het belangrijk uw velgen extra aandacht te geven en deze goed te onderhouden en te beschermen. Is uw auto toe aan een nieuwe look of wilt u juist velgen in originele staat? Alle merken, uitvoeringen en metalen zijn welkom én iedere gewenste kleur is mogelijk! Door duidelijk en helder overleg, realiseren wij wat u voor ogen heeft.


Velgen poedercoaten
Velgen spuiten is een bekende optie, maar zeker niet de beste. Velgen poederlakken, dat is pas écht ‘’je van het’’! Want velgen stralen en coaten resulteert zich niet alleen in een strak resultaat, maar zorgt ook voor een langere levensduur. Na de behandeling beschikken uw velgen over een perfecte en duurzame deklaag, wat een betere profiel- en kantdekking garandeert dan natlak. Uw velgen zijn hierdoor beter bestand tegen krassen en weersinvloeden.

 

Kosten poedercoaten
Velgen herstellen is vaak goedkoper dan vervangen. Poedercoat velgen en geniet van een gunstige prijs-kwaliteitverhouding, inclusief snelle service. Maak gebruik van onze zeer aantrekkelijke pakketaanbiedingen of kies gewoon voor losse mogelijkheden.


Van den Berg Velgenservice denkt graag met u mee! Wilt u meer informatie over onze producten en/of diensten? Bel ons gerust of neem contact met ons via het contactformulier.

 

Onze diensten:

Wilt u een kijkje nemen in onze keuken? 
De geur van versgebakken velgen komt u tegemoet!
Neem een voorproefje en bekijk onderstaande films: