Velgenservice

Vestiging Vlissingen

0118 41 43 29

Vestiging Goes

0113 22 35 49

Velgen reparatie

Stoeprandschade, krassen, beschadigingen? Geoxideerde of kromme velg? Of zelfs eens stuk uit uw velg?

Wij kunnen alle type velgen herstellen: van de meest bekende eendelige velg tot een driedelige velg. Ook het type materiaal is voor ons geen drempel, lichtmetaal of staal, het kan allemaal! 

Velgen richten 
Voelt u tijdens het rijden een trilling in uw stuur of stoel? Grote kans dat u een kromme velg heeft. Wij raden u aan niet te lang door te rijden, want het wiel wordt hierdoor niet meer gelijkmatig ondersteund en de auto heeft daarom een hoge belasting. Dit kan onder andere schade opleveren aan de schokdempers, wiellagers en uw banden! 

 

Hoogteslag of zijdelingse slag, gedeukt of verbogen… Van den Berg Velgen Service richt alle velgen tot en met 28 inch! Door slim gebruik te maken van onze expertise, in combinatie met onze ultramoderne richtbank en de nieuwste technologieën zijn uw velgen in een handomdraai recht als nieuw. 

Lassen en afdraaien

Reparatie randschade

Net te vlot een bocht genomen? Voor de meesten wel herkenbaar! Randschade aan een velg ontstaat in veel gevallen bij parkeerplaatsen of in een vernauwde straat. Gelukkig kunnen wij dit weer nauwkeurig herstellen door middel van oplassen en afdraaien.

Reparatie scheur
Scheuren in uw velg kunnen wij vlot en vakkundig herstellen middels lassen. Hiervoor gebruiken wij hetzelfde lastoevoegmateriaal waarvan de velg gemaakt is.

CNC afdraaien
Tegenwoordig ziet men steeds meer lichtmetalen velgen die CNC gedraaid zijn. Deze gepolijste velgen zijn wat bewerkelijker om te herstellen dan gewoonlijk. De velgen hebben namelijk een spiegelend chrome effect en hebben een andere kleur aan de binnenzijde. Na het gebruikelijke bewerkingsproces: repareren, ontlakken, stralen en poedercoaten, worden de velgen ook nog eens middels een CNC draaibank met dezelfde contour afgedraaid. Tot slot worden de velgen afgewerkt met een speciaal beschermende blanke lak. 


Van den Berg Velgenservice denkt graag met u mee! Wilt u meer informatie over het repareren van uw velgen? Bel ons gerust of neem contact met ons via het contactformulier