Over ons

Vestiging Vlissingen

0118 41 43 29

Vestiging Goes

0113 22 35 49

CHAT_LINK_CODE

Full service

Van den Berg gaat nét een stapje verder!

De full service formule is in het leven geroepen om u zoveel mogelijk te ontzorgen. Deze service bestaat niet alleen uit onze Van den Berg service, maar wij kijken ook naar uw situatie en uw wensen en passen onze dienstverlening daarop aan. Kies dus de service die perfect bij u past! Wij bieden maatwerp voor zowel de particuliere klant als de zakelijke markt.

Service

Wij regelen de schadeafhandeling met uw verzekeringsmaatschappij, maar ook de nauwkeurige afwikkeling van overige administratieve zaken. Bovendien kunt u tijdens de reparatie van uw auto, zonder enige kosten gebruik maken van vervangend vervoer. Maakt u zich óók geen zorgen over het eigen risico, door afspraken met verzekeraars betaalt u bij Van den Berg minder of zowaar geen eigen risico. Zeker niet te vergeten is onze mobiele service en haal- en brengservice binnen Zeeland! Tevens kunnen wij velgen of andere gepoedercoate/gestraalde producten als pakket versturen. Ook repareren wij campers en caravans op locatie!

Breed aanbod

Met kennis, vakmanschap en creativiteit lossen we elk vraagstuk op. Laat u verrassen door ons brede aanbod. We bieden u regulier schadeherstel, kostenbesparende reparatietechnieken in de RepairSHOP, herstel van caravans, campers, boten, bestelbussen, vrachtwagens en motoren. Daarnaast is Van den Berg ook gespecialiseerd in verscheidene oppervlaktebehandelingen voor zowel de industrie als de particulier. Maar ook het herstellen en vervangen van autoruiten, het keuren en onderhouden van uw caravan of camper, complete velgenservice en onze Carwash in Goes mogen niet op het dienstenlijstje ontbreken.

Kostenbewust en efficiënt

Van den Berg denkt altijd met u mee! Zit u even krap bij kas of moet uw voertuig nog even snel voor de vakantie af, dan proberen wij zo goed mogelijk mee te denken. Bij ons kunt u óók voor gebruikte autodelen kiezen waardoor u kosten bespaart. Evenzeer kijken wij of het verstandiger is om delen te vervangen of te herstellen. Door ons brede assortiment hebben wij een scala aan mogelijke technieken die wij gebruiken om een onderdeel te herstellen, neem als voorbeeld: aluminium herstel, ruitreparatie, kunststofreparatie, Profile Repair, uitdeuken zonder spuiten en last but not least de SpotRepair methode. Deze techniek maakt het mogelijk om kleine schades snel en gemakkelijk te herstellen zonder gebruik te maken van de spuitcabine.