Over ons

Vestiging Vlissingen

0118 41 43 29

Vestiging Goes

0113 22 35 49

Ons bedrijf

Van den Berg, veel meer dan schadeafhandeling alleen

Van den Berg Autoschade is al ruim 50 jaar een vertrouwd adres voor schadeafhandeling. Met vestigingen in Goes en Vlissingen, een team van ruim 35 gediplomeerde vakmensen en vooral veel liefde voor het vak heeft Van den Berg een ijzersterke naam. Niet alleen in de regio, maar ook binnen de eigen branche.

 


Bij Van den Berg gaat traditie en
moderne technologie hand in hand!


We zijn niet alleen een familiebedrijf, maar als bedrijf zijn wij ook één familie. Iedereen heeft zijn eigen specialisme maar samen werken we aan het realiseren van één doel! We zetten ons met hart en ziel in, houden ons continu bezig met ontwikkelingen en innovaties en focussen ons op: service, beleving en kwaliteit! We zijn onafhankelijk, zelfstandig en hebben een filosofie die de klant centraal stelt.

Onze bedrijven zijn heel transparant ingericht, hiermee proberen wij u te betrekken bij hetgeen wat wij aanbieden. Het flexibele samenspel tussen onze twee vestigingen en het feit dat wij alle activiteiten onder één dak hebben, kunnen we u nog beter en efficiënter van dienst zijn.

Een begrip zijn en blijven in Zeeland is en blijft voor ons een uitdaging, iedere dag weer!   

 

 

Historie

Van den Berg Autoschade is ruim 50 jaar geleden ontstaan vanuit het transportbedrijf Gebr. Van den Berg. Opa Rinus startte met zijn twee broers rond 1935 een klein familiebedrijf in een garage in de Slijkstraat te Vlissingen. Ondanks de crisisjaren en de tweede wereldoorlog was het een prachtig bedrijf. Helaas werd in de jaren zeventig het transportbedrijf Gebr. Van den Berg opgeheven. Echter bleef de garage in de Slijkstraat bestaan onder de naam Spuiterij v.d. Berg. Van jongs af aan was kleinzoon Rien van den Berg al werkzaam bij zijn opa. Het bedrijf overnemen was zijn droom en tot op heden is het werk nog steeds zijn passie. Toen hij ouder werd zag Rien potentie in het professioneel herstellen van auto’s en nam actie. In 1985 is Van den Berg Autoschade verhuisd naar de Cruquiusstraat te Vlissingen. Hier hebben de huidige ondernemers Rien en Heike de groei in werking gezet. Al snel werd het pand te klein waardoor Van den Berg Autoschade in het jaar 2000 verhuisde naar de Hermesweg te Vlissingen. In 2005 heeft Van den Berg Autoschade Vlissingen, Autoschade DSA (Dealer Schade Associatie) in Goes overgenomen. Deze twee panden bieden tot nog toe voldoende perspectief voor ontwikkeling. Van den Berg Autoschade heeft zich dan ook drie jaar geleden zeer actief uitgebreid en ingespeeld op nieuwe marktsegmenten. Zo zijn er drie nieuwe specialismen bijgekomen: Caravan & Camper Service, Stralen & Poedercoaten en Velgen Service. De nieuwe generatie maakt zich ook sterk voor de zaak, zowel zoon Glenn als dochter Tara zien een uitdagende toekomst tegemoet in het familiebedrijf Van den Berg!