Over ons

Vestiging Vlissingen

0118 41 43 29

Vestiging Goes

0113 22 35 49

Vacature

Ervaren plaatwerker gezocht

Je bent een gedreven allround vakman met meerdere jaren praktijkervaring (AST is een pré). Je beschikt over de vakbekwaamheid om zelfstandig schadewerkzaamheden aan carrosserie en plaatwerk te verrichten met behulp van meet- en richtsystemen. Ook wordt van je verwacht dat je op de hoogte bent van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van las- en verbindingstechnieken. Kennis van kwaliteitseisen en voorschriften op het gebied van milieu en veiligheid is daarbij noodzakelijk. En ben je daarnaast ook nog eens sociaal, flexibel en een echte teamplayer? Dan ben jij onze nieuwe plaatwerker!

 

Wij bieden jou een fijne werkplek in een innovatief bedrijf, waarbij kwaliteit en service op één staat! Bij Van den Berg heb je ruimte voor eigen initiatieven en persoonlijke groei. Uiteraard bieden we goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Heb jij interesse om ons team te komen versterken met jouw vakkennis? Of heb jij gewoon zin in verandering? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op!

Bel 0118 - 41 43 29 of mail naar
info@vandenbergautoschade.nl en vraag naar Heike van den Berg.


Zaterdaghulp gezocht voor onze vestiging Goes


Ben jij klantvriendelijk en een echte aanpakker? Dan is de perfecte bijbaan voor jou bij Van den Berg!

Kerntaken: het adviseren en afrekenen van wasprogramma’s, onderhouden van de wasstraat, leenauto's wassen/schoonmaken, zorgen dat het bedrijf er representatief uitziet, klanten te woord staan bij de receptie en zorgen dat ze met een tevreden gevoel het weekend ingaan.

Interesse?
Bel 0113 - 22 35 49, mail naar info@vandenbergautoschade.nl of kom gewoon langs en vraag naar Glenn van den Berg.


 

Herken jij jezelf in ons bedrijf en denk jij dat je ons team kan versterken?
Dan kan je altijd vrijblijvend solliciteren door een email te sturen naar info@vandenbergautoschade.nl.